Crema a la romana

Els alumnes de 1r de batx. de l’institut D’auro de Santpedor van fer unes jornades dedicades a crear sabó a la manera tradicional dels nostres avis i a la manera dels romans. Evidentment, nosaltres van triar la segona. Els alumnes a més de seguir de crear una crema hidratant per les mans, van il·lustrar el seu pot i van fer una fitxa tècnica amb tots els ingredients utilitzats i amb la recerca mitològica de l’essència de la flor triada. Aquí us deixo el seu treball.

Aquest article s'ha publicat dins de General, grec, llatí i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Crema a la romana

  1. Ton Ripoll de l'Ies d'Auro de Santpedor diu:

    El taller de la crema romana em va semblar molt bé per introduir-nos en la cultura romana. Vaig tenir alguns problemes ja que el greix que es va utilitzar em va provocar problemes de nausses. Tot i així, va ser divertit i didàctic.

  2. Núria Daran diu:

    Al finals del primer trimestre vam fer un taller didàctic sobre com els romans feien la crema hidratant anteriorment. Personalment em va semblar bastant entretingut, ja que la primera part del taller consistia en decorar el pot el qual contindria la crema (ja fossin flors o escrits en grec). Hem va sorprendre la simplicitat de la crema, doncs només vam utilitzar greix barrejat amb essència de flors. Va ser interessant i educatiu.
    Núria Daran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *