Reserveu aquests dies!!!

Eps!!! Moooooolt important. Ja us podeu reservar els diumenges 21 d’abril i 12 de Maig. Seran els dies que organitzarem la Cursa d’Orientació Escolar i el Cros Escolar des de la Secció Esportiva de La Benaula amb la col·laboració del Club Atletisme de Caldes de Malavella i l’Escola Catalana de Curses d’Orientació de la Federació Catalana. I és clar, totes dues proves es faran a Caldes de Malavella. Així que ja us podeu començar a preparar. I tots els papes i mames que vulgueu donar un cop de mà en l’organització, poseu-vos en contacte amb en Santi.

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Atletisme i Cros, Campionat de Cros de La Benaula, Curses d'Orientació, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.