Arriba la Butineteja 2011!!

Un any més es celebrarà la Butineteja, i el Club Excursionista ens torna a animar a participar. Es farà el diumenge 27 de Març a partir de les 9:00 del matí, a la Plaça de La Selva. Us recordem que es tracta d’una activitat amb alts continguts educatius, a la qual es pot participar en família. Els pares i mares podeu aprofitar per a conscienciar als vostres fills i filles sobre la importància de tenir cura de l’entorn natural del municipi. Tots els participants s’agruparan en petites colles, i se’ls assignarà una zona concreta. Se’ls proporcionarà material de neteja (guants, sacs, etc.) i es tractarà de que mirin de recollir totes les deixalles i residus que trobin a la seva zona, deixant-los al lloc de recollida designat per tal de que les Brigades Municipals acabin la feina. Tots els participants, a partir de les 13:00 hores, es reuniran a la zona esportiva (Polivalent). Allà, se’ls servirà de forma gratuïta un dinar amb amanides, botifarres, pinxo, patates xips i fruita.

Tots els que vulgueu participar heu de fer arribar la inscripció que se us repartirà a en Santi.

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà