Marxa Nocturna a Llagostera

caminada-nocturna-gallec-2009Com cada any, el C. Excursionista de Caldes de Malavella organitza la Marxa Nocturna, que un cop més acabarà amb un inoblidable sopar. Es farà el dissabte dia 19 de Febrer. En aquesta ocasió anirem fins a Llagostera i es soparà al Restaurant El Carrilet. És una caminada apta per a tots els públics, per la qual cosa us volem animar a tots i totes a participar en família amb els vostres fills i filles. Els menors d’edat han de venir acompanyats per un adult que es faci responsable. Termini per apuntar-se: fins que s’acabin les places (110).

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.