Ja ha començat el Campionat de BTT


 

El passat diumenge a Llambilles va començar el campionat de BTT amb 17 ciclistes de l’Escola La Benaula, cinc en categoria femenina i dotze en categoria masculina. Tots ells i elles van passar un divertit matí gràcies al bon temps que va fer. Aquest proper diumenge la segona cursa desplaçarà als nostres esportistes fins a Lladó (Alt Empordà). Esperem que la meteorologia també acompanyi. Per cert, algun pare i alguna mestra també es van apuntar a participar i van córrer la cursa de 20 Km. felicitats també a ells!!

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de BTT de La Benaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.