Marta López campiona de Girona de Cros

Marta Campiona Provincial de CrosEl XXVI Cros de Caldes de Malavella era també enguany el Campionat Gironí de Cros del 2010. Per això, a part dels trofeus habituals i els punts per al Circuit Gironí, s’establia qui era el campió de cada categoria. La Marta López (1r Cicle Inicial) va acabar segona la cursa, a tres segons de la guanyadora Edit Guzman (CA Igualada). Com que l’Edit és de Barcelona, la Marta s’ha convertit en la primera campiona provincial de cros amb els colors de La Benaula. D’aquesta forma, va haver de pujar dues vegades al podi, i es va emportar cap a casa una copa i una medalla.

El títol de la Marta té més mèrit si tenim en compte que va arribar set segons per davant de la Gemma Frigola (GEiEG), que era la màxima favorita i que havia guanyat totes les curses d’aquest any. Moltes felicitats Marta!!.

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de Cros de La Benaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Marta López campiona de Girona de Cros

  1. jsantia6 diu:

    Moltes felicitats campiona!

  2. madriles diu:

    Enhorabuena Marta!! eres nuestra campeona favorita, te queremos

  3. Artur diu:

    Ostres Marta! No ho sabia! Moltes felicitats! Jo ja ho veia l’any passat que tenies molt de potencial! Bravo per tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà