3.900 € de premi !!

La Secretaria General d’Esports de la Generalitat de Catalunya ha fet pública la llista definitiva dels premis del Pla Català de l’Esport a l’Escola corresponents al curs 2009-10. El premi econòmic serveix per a les activitats del present curs, i es calcula a partir del nombre d’activitats realitzades a l’any anterior i del número de participants que van tenir. Hem passat dels 3.300 € del curs 2008-09 als 3.900 € d’enguany. Per això, des d’aquestes línies volem felicitar i agraïr a tots aquells i aquelles que vau col·laborar i participar en les diferents propostes que us vam fer, i com no, us animem a participar en les del curs present.

Aquests diners es faran servir per subvenciar les activitats ordinàries i les puntuals, així com per comprar diferent material. De fet, a principi d’aquest curs s’ha comprat nou material per a l’aula de Psicomotricitat (equilibris, túnels, etc.), material esportiu per l’hora del pati (raquetes, cordes, bitlles, petanca…) i una porteria i una cistella de bàsquet que ja tenim a l’escola i que estem pendents des de fa setmanes que ens vinguin a instal·lar per tal de poder-les utilitzar de forma segura.

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de BTT de La Benaula, Campionat de Cros de La Benaula, Escacs, General, Natació, Ritme, Ball i Moviment. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.