El nostre barrufa primer dia al Collell!!


Ei papes i mames!! Avui hem viscut un munt de barrufaaventures al Collell. A l’hora d’esmorzar hem parat a les Estunes, unes coves on hi viuen unes misterioses fades d’aigua que es diuen Goges. Allà ens hem trobat amb la Fantasia, una fada del bosc que ens ha explicat la història de les Goges i que ens ha fet una visita per les Estunes, hem entrat al país de la Fantasia i molts/es de nosaltres les hem vist, fins i tot algunes ens han fet pessigolles. Després hem anat a la casa de colònies per anar a dinar i un cop dinats hem fet un joc per conèixer la casa del Collell, que per cert és barrufantàstica!! La fada Fantasia també ens ha acompanyat i ens ha presentat els seus amics del bosc fantàstic: el Troll Rondinaire i el Follet del bosc. Amb ells hem fet un taller de pintura, de fang per fer un dit de Troll i de vareta màgica. Després de sopar hem anat a fer un joc de nit superdivertit i seguint unes pistes hem trobat el tresor i demà a veure que ens trobarem, perquè ens han donat un caramel màgic!! Bona Nit família, ens veiem demà que com veureu a les fotos ja portem el pijama i després d’escoltar la cançó de Bona Nit que ens ha posat la Cristi tenim molta soneta. Petonassos a cabassos!!Els vostres barrufets i barrufetes. Us deixem les fotos:

Aquest article ha estat publicat en Benvinguda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *