Anem al mercat de la Boqueria


Hem anat al mercat de la Boqueria!!


El dia 2 de desembre vam anar al Mercat de la Boqueria, vam fer un joc de pistes que ens va preparar la Barrufamestra Cristi i ens ho vam passar d’allò més bé: vam simular comprar una llista de productes, vam dibuixar els aliments més curiosos del mercat, vam preguntar pel nom de les parades,… i ens ho vam passar genial!! Érem uns superbarrufareporters!! També vam passejar per la Rambla i ens van sorprendre molt les estàtues humanes, no es movien gens!!


Després per acabar de completar-ho vam anar a les aules-taller de sobre el mercat i vam fer pasta!! Tallarines o espaguetis!! Mireu les fotos, ja som autèntics cuiners/es!!

Aquest article ha estat publicat en Benvinguda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *