Tasques 3r i 4t. Setmana del 18 al 22 de maig (SAP 2)

Hola nenes i nens de Cicle Mitjà !!!

Veiem que esteu treballant molt per poder formar part del SAP. Aquesta setmana teniu més tasques que haureu de completar per poder formar part d’aquesta meravellosa associació i amb el que podreu ajudar per conservar aquelles espècies que corren risc d’extinció. Ànims que ho esteu fent molt bé !!!

També teniu videoxerrades amb els mestres. ATENCIÓ que haureu de preparar el tema dels debats que fareu en les videoxerrades. Estigueu atents per veure quan us toca la vostra xerrada amb els mestres !!!

Us afegim l’enllaç on podeu veure totes les tasques de la setmana

Salvadors d’animals (SAP 2)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *