ESPECTACLE KAIXES

El passat dimarts tots contents/es vam anar a gaudir de l’espectacle Kaixes. Vam quedar bocabadats envoltats d’un ambient màgic gràcies a l’Helena i l’Oriol. Els nens i les nenes van poder gaudir de les cançons que havíem treballat a classe.

Publicat dins de P3 | Deixa un comentari

Families protagonistes a la classe de les Fades i els Follets (3r trimestre)

El curs es va acabant i amb l’activitat de les famílies protagonistes. Durant tots aquests mesos totes les famílies heu vingut a la classe i heu compartit un munt d’activitats amb nosaltres: concert de guitarra, hem escoltat contes en anglès, japonès, català i castellà, hem pintat puzles, hem parlat d’emocions, ens hem fet massatges, hem pintat dibuixos, …

A totes les famílies us volem dir MOLTÍSSIMES GRÀCIES  per fer-ho possible !!!

 

 

Publicat dins de P3 | Deixa un comentari

ELS PROTAGONISTES DE LA CLASSE DELS PIRATES DEL TERCER TRIMESTRE

Us adjuntem les fotografies de les famílies que heu vingut a fer l’activitat del protagonista de la setmana aquest darrer trimestre de curs.

Publicat dins de P3 | Deixa un comentari

ELS I LES PIRATES EXPERIMENTEN AMB JOAN MIRÓ

Els i les Pirates han estat experimentant diferents recursos tal i com feia Joan Miró. Hem pintat amb els peus, les mans, hem fet línies amb diferents materials, … tota una aventura.

Publicat dins de P3 | Deixa un comentari

FUNDACIÓ MIRÓ

Els dia 25 de maig els alumnes de P3 vam anar d’excursió a la Fundació Miró. Allí vam fer un recorregut per les diferents obres del artista buscant tots els elements que el fan característic i que havíem treballat prèviament a classe. Durant el recorregut vam poder fer línies amb una corda, buscar estrelles, llunes i taques, esbrinar quins elements feia servir Miró per fer escultures, … al final de la visita vam fer una activitat per grups on amb diferents elements vam fer construccions a la nostra manera.

Publicat dins de P3 | Deixa un comentari

Els nens i nenes d’educació infantil van fer la cantada de primavera el passat mes d’abril. Van ballar, van cantar i s’ho van passar molt bé!

P3

P4

P5

 

Publicat dins de P3, P4, P5 | Etiquetat com a | Deixa un comentari

SORTIDA MONESTIR DE PEDRALBES P5

AQUÍ TENIU LES IMATGES DE LA SORTIDA REALITZADA AL MONESTIR DE PEDRALBES PELS PINGÜINS I CANGURS DE P5. VAM GAUDIR MOLTÍSSIM AMB LES ACTIVITATS PROPOSADES!

Publicat dins de P5 | Deixa un comentari

Els nens i les nenes de P3A Experimenten amb Joan Miró

Fa dies que vam començar a descobrir la figura de Joan Miró, ens hem endinsat en l’aventura de descobrir quins són els trets característics de les seves obres i que a partir d’aquests els nostres nens i nenes siguin els veritables protagonistes. Durant aquest viatge farem taques, esquitxades, petjades, …

Estem descobrint que Miró podia fer línies a partir de qualsevol objecte: colors, els dits, pinzells, escombres, … Nosaltres els hem proposat als nostres alumnes que facin servir la imaginació i en grup facin línies amb objectes que poden trobar a la classe, al pati, … Ha estat un joc molt divertit.

Aquí en teniu una mostra

Publicat dins de P3 | Deixa un comentari

MUSEU D’HISTÒRIA

Benvolgudes famílies

El 2 de Maig els alumnes de P4 van visitar el Museu d’història de Catalunya. Van poder realitzar una activitat que tenia com a protagonista “La polsina” una volva de pols amb molta història i amb la que els alumnes van fer un recorregut per les diferents sales dedicades a la història antiga i medieval de forma divertida i entenedora.

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari

la visita dels i les Pirates van a Can Montcau

El 8 de maig els i les Pirates van fer una excursió a la granja Can Montcaum. Va ser una sortida molt divertida on els nens i les nenes van poder munyir la vaca Paca, veure una vaca de veritat, ovelles, galls, gallines, ànecs, conills, cavalls, rucs, …

S’ho van passar molt bé tocant-los, donant-los de menjar, …

 

Publicat dins de P3 | Deixa un comentari