Tasques 3er i 4t. Setmana del 15 al 19 de juny (Tintín 2)

Hola turistes de 3er i 4t!!!

Arriba el final del viatge, i del curs… Aquesta darrera setmana teniu unes activitats pensades més per divertir-se que per treballar. Ara que ja heu fet la recerca cultural i històrica, toca fer la part divertida i de festa. Alguna coseta també hi ha de cultura però segur que aquesta setman us ho passeu molt bé!!!

És la darrera setmana d’un curs que ha estat diferent per moltes raons i per això ens hem d’acomiadar d’una forma especial. Atents a les video trucades que no només heu de connectar-vos, també caldra que us prepareu, d’una forma diferent…:):):).

Us deixem l’enllaç d’aquesta part final del viatge:

Viatge amb el Tintín (2)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *