3r- Projecte Aprenentatge i Servei: Animació a la lectura (APS)

Les i els alumnes de 4t d’ESO de l’institut Les Corts, van compartir amb nosaltres dues sessions on vam poder fer activitats sobre la lectura. 

Aquí trobareu les fotos i les opinions dels nens i nenes de 3r A i 3r B: 

“Nosaltres hem jugat a molts jocs com: pica-paret, la bomba, un joc d’interpretar i el mocador.”

“Vam jugar a jocs que no coneixiem amb unes noies que es deien Maria, Adriana i Sofia. Va ser molt divertit i van ser molt amables amb nosaltres. Els jocs que vam fer van ser el bingo. el pasapalabra i un de just dance. Recomanem aquesta activitat! Gràcies” 

“Va ser molt divertit estar amb la Noa, la Jana i l’Aina. Ens ho vam passar molt bé amb vosaltres. Voldriem seguir estant amb vosaltres, però entenem que heu d’anar amb les altres classes. Gràcies per estar amb nosaltres. Ens van agradar totes les activitats que vam fer, però les que més van ser el joc del mocador, la bomba especial i el joc de mímica.” 

“Ens han agradat molt les activitats que han preparat les alumnes de 4t d’ESO perquè eren molt divertides, com el mocador estrany, preguntes d’una cançó, endevinar personatges…! Els trobarem molt a faltar. Gràcies!!!!” 

“Gràcies per venir. Mar, Txell i Ian, ens agradaria molt tornar-vos a veure. Ens ha agradat molt estar amb vosaltres i ens ha agradat aquesta experiència. Sou molt alegres, riallers, divertits i simpàtics.” 

Moltes gràcies per fer-nos formar part del vostre projecte d’aprenentatge i servei! 

Fins aviat!

Nens i nenes de 3r

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *