Sortida al Poble Espanyol

El dimecres 27 tots els alumnes de Cicle Mitjà vam anar al Poble Espanyol a fer l’activitat “Treballem el cuir”. Va ser una sortida molt interessant on vam poder visitar les instal·lacions del recinte i descobrir l’art d’artesans de diferents disciplines que treballen allà. A més a més, vam crear la nostra pròpia polsera de cuir per aprendre la tècnica del gravat i conèixer quins materials i eines s’utilitzen durant el procés de creació. Després vam conèixer al Toni, un dels artesans que treballa el cuir allà, que ens va explicar les possibilitats que ens ofereix aquest material i ens va mostrar diferents objectes creats per ells.

Va ser molt divertit!!

Si voleu veure totes les fotos de la sortida i el procés de creació de les polseres, cliqueu aquí!

 

 

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *