PROJECTE ABRE DE LA LECTURA

Una manera de motivar-nos front a la lectura hem pensat que podria ser crear un arbre que comeci a florir quan arribi la primavera. A poc a poc el nostre abre es va omplint de ressenyes en forma de flor que venen a reflectir els llibres que anem llegint al llarg de l’any.

Aviat arribarà la primavera i veure’m l’arbre amb tot el seu esplendor.

https://photos.app.goo.gl/gsbzigpfJ7gNAAGC6

Publicat dins de General | Deixa un comentari

VISITA A L’AUDITORI

Sempre s’ha dit que la música pot calmar les feres. Potser nosaltres no ho som, però només s’havia de veure les cares dels nens per adonar-se del poder de les notes. A més, si barregem música, instruments i rialles ens surt una experiència digna de tornar a repetir.

https://photos.app.goo.gl/TfFBXimj4M2DVaSS7

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Trotacorts.

Un any més la nostra escola ha participat en l’activitat del Trotacorts. Ha estat molt divertit realitzar les diferents proves físiques que ens han preparat els tècnics esportius. A més, hem pogut fins i tot fer amics i amigues d’altres escoles del districte.

En definitiva, ha estat una experiència força divertida i saludable.

https://photos.app.goo.gl/Q3JEHpY1DXCHCCpi8

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Experiència Gaudí.

Durant setmanes hem fet recerca per conèixer el modernisme més de prop, alguns dels principals edicifis i construccions emblemàtiques de la ciutat de Barcelona i personalitats notables com Gaudí o Falqué.

Hem anat al cinema Experiència Gaudí per concloure el nostre projecte.

https://photos.app.goo.gl/JEthWiFMa1psVbL88

Publicat dins de General | Deixa un comentari

3r visita el MNAC

Les nenes i nens de 3r hem anat a visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Allí hem fet una activitat relacionada amb el “Retrat”. La Mònica, monitora del Museu, ha conduït tota la sessió. Hem parlat i treballat sobre les característiques pròpies dels retrats, eines necessàries, formació i diferents tècniques emprades. Ha estat una activitat molt dinàmica i interactiva. Al final, ens hem convertit en artistes i hem fet els nostres propis retrats davant d’un fons de mar. Si ho voleu veure cliqueu aquí FOTOS

Publicat dins de General | Deixa un comentari

L’ESCOLA DANSA PER LA FESTA MAJOR

Per la Festa Major vam sortir a ballar a la plaça de la Concòrdia amb totes les escoles del barri. Mireu que bé que ens ho vam passar!

Si voleu veure més fotos aneu a … https://photos.app.goo.gl/2RXVoMzDGzuMkPhw7

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Qui som? 2a part!

Durant aquest curs hem tingut un munt d’incorporacions a la majoria de cursos de l’escola. Per aquesta raó, el nombre d’ alumnes de l’aula d’acollida s’ha vist igualment incrementat. Per tant, hem volgut presentar-nos de la mateixa manera que els nostres companys van fer a l’inici de curs. Esperem que us agradi!Nosaltres hem gaudit molt aprenent les primeres paraules i frases en català!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

COMIAT NEREA (4rt)

Avui els alumnes de 4rt ens acomiadem de la Nerea, que ha estat la nostre tutora durant els últims mesos. Per agrair-li la feina ben feta hem decidit fer-li un recull de dibuixos i escrits de tot el grup. Ha estat molt emotiu i ens hem fet moltes abraçades i petons. Gràcies per tot Nerea i molta sort!Arreveure!

Si voleu veure tots els vídeos i les fotos cliqueu AQUI! 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Aprenem dels companys!

En Levent (Turquía) i en Munir (Pakistan), alumnes de tercer, fan de mestres de català amb la Fatima (Pakistan), la nova incorporació de l’aula d’acollida. Entre els dos li han ensenyat els noms i algunes característiques d’ objectes de la classe i algunes parts del cos.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Tallers amb les famílies!

Avui, a la classe de 4t, ha vingut la família de l’Edith per ensenyar-nos a fer pots de sal de diferents colors. Per fer-ho hem utilitzat guix de diversos colors, sal, pots de vidre, paper de seda i cordill. Ha estat un taller molt interessant i divertit!

Us animem a fer-ho a casa!!

Per veure més fotos de la sessió, cliqueu aquí!

Publicat dins de General | Etiquetat com a , , , , , , | Deixa un comentari