TRANSPORT

En aquest punt buscarem informació sobre diferents mitjans de transport. En primer lloc els dos que farem servir en el nostre viatge: l’autocar i el vaixell. I també conèixerem una mica el món del tranport aèri amb una visita a l’aeroport.

AUTOCAR

Has de indicar quina será la ruta que seguirem en el viatge: sortida, parades…

Quan hagis acabat has de fer un llistat amb cinc recomanacions útils per viatjar en autocar. Si no has fet mai un viatge llarg en autocar, consulta algunes guies de viatge online per veure quines són les recomanacions que fan ells.

Has der redactar un text amb als horaris de sortida i arribada, les parades en ruta i que es farà a cada parada i les teves recomanacions per viatjar. Recorda que has de seguir el Format que estem fent servir per tota la guia. Si no ho recordes consulta-ho.

VAIXELL

Fes una breu descripció del ferry en el que viatjarem (Grimaldi) i de la ruta que segueix.

També has de fer una llista de cinc recomanacions per viatjar en vaixell, semblant a la que has fet per l’autocar i seguint les mateixes pautes.

Quan ho tinguis tot fet, envia un document word a cristina.itaca@gmail.com amb les rutes i les recomanacions.

VISITA A L’AEROPORT

El proper data farem una visita a l’aeroport de Barcelona. Ens mostraran com funciona un aeroport per dintre i visitarem llocs als que normalment els usuaris no tenim accés.

També aprofitarem per practicar el nostre anglès fent entrevistes a persones que es troben a l’aeroport per que van o tornen d’algun viatge. Els preguntarem sobre els motius del seu viatge, els llocs que han visitat, quants dies han estat, si pensen tornar… Les preguntes de les entrevistes són les que teniu a continuació:

  1. Where do you come from?

  2. How old are you?

  3. What do you do?

  4. How long have you been in Barcelona?

  5. Do you like Barcelona? Why?

  6. Will you come back to Barcelona? Why?

Heu d’escriure les respostes, així que necessitareu bolígraf. Recordeu-vos de portar un!

AIRPORT VOCABULARY
Si necessiteu consultar el vocabulari que es fa servir als aeroports, podeu anar a At the airport. Teniu les paraules en anglès, la traducció al castellà i l’opció d’escoltar-la. Recordeu que el llenguatge internacional de l’aviació i els aeroports és l’anglès, i que aquest vocabulari us serà molt útil quan viatgeu.

També podeu consultar frases i expressions que us seran molt útils quan viatgeu en avió a Airport and airplane vocabulary.

Ara que ja en coneixeu una mica el vocabulari, un perell d’exercicis per practicar-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *