|
EUROPA Setmana 1 Mediterrània 30-09-09
|
Setmana 2 Europa Nord 7-10-09
|
AMÈRICA Setmana 3 Amèrica del Nord 14-10-09
|
Setmana 4 Centre – Amèrica 21-10-09 |
Setmana 5 Amèrica Llatina 28-10-09 |
|
Pizza d’espinacs Broxeta de
fruites amb xocolata
|
Canapè de salmó fumat Bunyols de bacallà Broqueta de tomàquet xerry, formatge i anxova
|
Xarrup de crema de carbassa Hamburguesa amb tomàquet i rúcula Plume-Cake
|
Natxos con guacamole, salsa de tomàquet i puré de frígoles Sushi de massapà i mango
|
Patates rostides amb mascarpone a las fines herbes Milfulles de patata i marisc |
Vegetales |
Tipus de tall de vegetals i cuinat
|
|
Preparar verdures per a menjar en cru: triturar i tallar
|
|
|
Carns |
Cuinar al forn |
|
Preparar en cru i cuinat planxa |
|
|
Peixos |
|
Els fumats i els secs. Mètodes de conservació dels peixos. |
|
|
Cuinar Marisc
|
Fecules |
Preparació de la massa Proporcions Cuinar al forn |
Diferents formes de presentació i preparació de les fècules |
|
Preparar salses Fregir |
Cuinar al forn i bullir |
Postres |
Pelar i tallar la fruita |
|
|
Altres Alvocat Mango
|
|
Altres
Servei |
Parar taula per a tu mateix |
Buffet |
Fast-Food |
Parar taula informal |
Self-Service |
|
ÀFRICA Setmana 6 El Magreb
|
Setmana 7 Àfrica Sud – Sahariana
|
ÀSIA Setmana 8 Índia / Paquistà / Iran |
Setmana 9 Xina / Japó
|
OCEANIA
Setmana 10 Oceania
|
|
Xarrup de cogombre amb formatge d’ovella Cassoletes de be amb espècies del Zagreb |
Broxeta de dàtils i pollastre Tiramisú |
Bombons de formatge amb festucs
|
Sopa picant de fideus de cel·lofana amb hortalisses Rotllets de truita amb arròs i verdures |
|
Vegetales |
Preparar verdures per a menjar en cru: triturar |
|
|
Tallar Verdures
|
|
Carns |
Cuinar fregint
|
|
|
|
|
Peix |
|
|
|
|
|
Fecules |
|
|
|
Cuinar l’arròs i la pasta: bullir |
|
Fruita |
|
|
|
|
|
Altres
Servei |
Espècies: Curri
Conservació dels aliments
|
Els dàtils i els cafès
Parar taula festiva
|
Els festucs iranís
|
Protocol a la taula
|
|
i