TALLERS TECNÉ PRIMER TRIMESTRE: CUINA I IMMIGRACIÓ

 

EUROPA

Setmana 1

Mediterrània

30-09-09

 

 

Setmana 2

Europa Nord

7-10-09

 

AMÈRICA Setmana 3

Amèrica del

Nord

14-10-09

 

Setmana 4

Centre –

Amèrica

21-10-09

Setmana 5

Amèrica

Llatina

 28-10-09

 

Pizza d’espinacs

Broxeta de

               

fruites amb

xocolata

 

Canapè de

salmó fumat

Bunyols de

bacallà

Broqueta de

tomàquet xerry,

formatge i

anxova

 

Xarrup de

crema de

carbassa

Hamburguesa

amb

tomàquet i

rúcula

Plume-Cake

 

Natxos con

guacamole,

salsa de

tomàquet i

puré de

frígoles

Sushi de

massapà i

mango

 

Patates

rostides amb

mascarpone

a las fines

herbes

Milfulles de

patata i

marisc

Vegetales

Tipus de tall de

vegetals i cuinat

 

 

 

Preparar

verdures per

a menjar en

cru: triturar i

tallar

 

 

 

 

Carns

Cuinar al forn

 

Preparar en

cru i cuinat

planxa

 

 

Peixos

 

 

Els fumats i els secs.

 Mètodes

de conservació

dels peixos.

 

 

Cuinar

Marisc

 

Fecules

Preparació de la

massa

Proporcions

Cuinar al forn

Diferents formes

de presentació i

preparació de les

fècules

 

Preparar

salses

Fregir

Cuinar al forn

i bullir

Postres

Pelar i tallar la

fruita

 

 

Altres Alvocat

Mango

 

 

Altres

 

Servei

 

 

 

Parar taula per a

tu mateix

 

 

 

 

 

Buffet

 

 

 

 

 

Fast-Food

 

 

 

 

Parar taula

informal

 

 

 

 

 

Self-Service

 

 

ÀFRICA

Setmana 6

El Magreb

 

 

Setmana 7

 Àfrica Sud –

Sahariana

 

ÀSIA

Setmana 8

  Índia /

Paquistà /

Iran

  Setmana 9

     Xina / Japó

 

OCEANIA

 

Setmana 10

Oceania

 

 

Xarrup de

cogombre

amb

formatge

d’ovella

Cassoletes

de be amb

espècies del

Zagreb

Broxeta de

dàtils i

pollastre

Tiramisú

Bombons de

formatge

amb festucs

 

Sopa picant

de fideus de

cel·lofana

amb               

hortalisses

Rotllets de

truita amb

arròs i

verdures

 

Vegetales

Preparar

verdures per

a menjar en

cru: triturar

 

 

 

 

Tallar

Verdures

 

 

 

Carns

Cuinar fregint

 

 

 

 

 

Peix

 

 

 

 

 

 

Fecules

 

 

 

Cuinar l’arròs

i la pasta:

bullir

 

 

Fruita

 

 

 

 

 

 

Altres

 

 

 

Servei

Espècies:

Curri

 

Conservació

dels aliments

 

Els dàtils i els

cafès

 

Parar taula

festiva

 

Els festucs

iranís

 

 

 

 

Protocol a la

taula

 

 

i

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *