Hola món

Benvingut/da a l’Aul@ emocional. Aquest bloc pretén ser un recull de les activitats que vaig realitzant a classe amb els meus alumnes i un recull d’articles que considero interessants de compartir sobre el fet d’educar.

És un espai de reflexió i d’actuació. Lúdic, amb voluntat de sacsejar els alumnes i si em permeteu la modèstia els pares, tot aprofitant la comunicació per aprendre a expressar els seus sentiments, ser empàtics amb els altres i a prendre decisions individuals per a resoldre conflictes.

Avui en dia eduquem i transmetem coneixements als nostres alumnes però sovint ens oblidem de treballar les emocions, Si no som capaços d’ensenyar a desenvolupar habilitats socials i emocionals, el dia de demà no seran capaços de conèixe’s i reconèixe’s a ells mateixos ni als altres, a saber el perquè de la seva conducta i el seu estat d’ànim, a regular-se emocionalment i automotivar-se per a superar els problemes que es vagin trobant a la vida a més de no poder establir unes bones relacions interpersonals (establir vincles, acceptar l’altre, responsabilitat social, assertivitat).

Què volem? Gent feliç de ser com és i del que fa, que sent que porta les regnes de la seva vida, o gent que pel fet de no conèixe’s i no haver desenvolupat aquestes habilitats, no està contenta amb la seva vida i el pitjor de tot, que no sap el per què.

Crec que tothom, té clara la resposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *