4t A i NIRVANA

Hola a tots. M’ha costat molt fer la primera entrada del nou curs 2011-12, però ho faig per la porta gran, amb Niravana i la seva cançó més emblemàtica: “Smells like teen spirit”. És la primera cançó de repertori que interpretarà 4t A. La seva estrena està prevista pel concert didàctic del dia 22 de març al teatre-auditori. L’arranjament ha costat un total de 7hores i mitja de fer, està cuidat fins a l’últim detall, escolteu bé la part de bateria, està considerada de nivell 3 sobre 5 de dificultat. S’han afegit unes cordes i un piano elèctric per donar-li més cos. Espero que us agradi. Tot un repte per Xavi Saez (bateria de 4t A) i per la resta dels alumnes de 4t A. Per davant 6 setmanes i mitja de treball dur. Espero que aconseguiu superar el repte de Nirvana.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *