REPERTORI “VII CONCERT EN FAMÍLIA”

Ja portem 6 anys celebrant el concert de final de curs. Aquest concert el dediquem a les famílies dels nostres alumnes. Per aquesta ocasió volem fer algo especial: Els grups de 2n d’ESO faran un homenatge als 6 anys de projecte de música. Esperem que disfruteu molt d’aquest concert, el proper dia 15 de maig a les 18:00h al Teatre-auditori de Ripollet.

Aquest és el repertori. Busca amb el ratolí les icones de la teva cançó per poder descarregar-te els arxius mp3 i pdf de la teva partitura individual.

 

2n A:


 

 

 

 

 

 

 

2n B:

 

 

 

 

 

 

 

2n C:

 

 

 

 

 

 

 

2n D:

 

 

 

 

 

 

 

3r A:

 

 

 

 

 

 

 

3r B:

 

 

 

 

 

 

 

3r C:

 

 

 

 

 

 

 

4rt A:


 

Repertori del V concert didàctic “Aula de música INS Can Mas”

Aquest curs, el concert didàctic serà el dia 5 d’abril, divendres, al Teatre-Auditori de Ripollet. Com Cada any, els alumnes de 5è i 6è de primaria de tot Ripollet assistiran per escoltar música, participar de les activitats i coneixer millor els instruments escolars.

Aquest és el repertori. Col·loca el ratolí sobre les icones per veure quines són les teves cançons i arxius.

3r A: Clica aquí per escoltar l'arranjament "Somebody that i used to know"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOM PORTADA D’XTEC

Aquest està sent un curs on els reconeixements a un treball acurat s’estan continuant. Primer va ser la presentació del projecte de música d’aquest centre a l’SMUC dins de les II jornades de pedagogia musical “punt i seguit” i ara som portada a la pàgina de l’xtec. Xtec és la pàgina del Departament d’Educació de Catalunya. Aquí és on es recullen tot d’activitats, recursos, projectes i un llarg etc. de temes relacionats amb l’ensenyament a Catalunya. Avuí la portada de l’apartat “Als centres” és el IV concert didàctic celebrat el passat dia 22 de març. Un reconeixement a tots els que haveu participat d’una manera o altra en aquests 5 anys de projecte.  Gràcies i enhorabona a tots!!!!

2n A: Tourdion

Els grups de 2n també participaran al concert de pares del 31 de maig. Aquest és el concert que marca el final de l’activitat musical del Can mas. 2n A ens proposa un principi de concert diferent: tocaran una dansa francesa del S.XVI. Concretament de 1530. Malgrat data del Renaixement quan s’escolta té un aire clarament medieval. L’arranjament és especialment complicada pels glockenspiels i pels xilòfons sopranos.

2n B: Danny boy

Danny boy és la cançó més representativa de la cultura irlandesa. El registre més antic d’aquesta cançó data de 1855. Però la seva primera gravació tal i com la coneguem actualment és de 1915. Aquesta cançó és la que interpretarà 2n B al concert del dia 31 de maig. Atenció a la bateria, malgrat la melodia sembla lenta ha de tocar molt ràpida.

2n C: Wandering star

Aquesta cançó pertany al musical: “La llegenda de la ciutat sense nom” de 1951. Va ser tan popular que posteriorment van fer la pel·lícula en 1969. Protagonitzada per Lee Marvin, Clint Eastwood i Jean Seberg. És un western diferent. 2n C tocarà aquesta peça pel concert de pares.

2n D: Moon river

Moon river és sense cap dubte una de les cançons més emblemàtiques de Henry Mancini. Va ser composada en 1961 expresament per l’actriu Audrey Hepburn al seu paper a la pel·lícula “Breakfast at Tiffany’s”. Aquell mateix any va guanyar un Óscar a la millor cançó original i a l’any següent, va guanyar un Grammy a la gravació de l’any. Una cançó per nostàlgics. Aquesta és la proposta de 2n D. Segurament molts dels pares que vindran al concert la coneixeràn.

 

3r A: Glade you came

Continuem amb la música “dance-pop”. 3r A ha elegit “Glade you came” segon èxit de la banda britànica “The wanted”. Aquesta cançó va sortir el 25 d’octubre de 2010 i ràpidament va ser número a les llistes de música britàniques. 3r A és suma a la resta de grups de 3r per oferir una música per ballar i divertir-se al concert del dia 31.

3r C: TITANIUM

Com podeu comprovar, els grups de 3r han fet una elecció molt “dance” pel concert del dia 31. Al passat concert del dia 22 de març, 3r C ens va donar molt bones sensacions amb la seva interpretació del “Himne dels pirates” de Carles Guinovart. Ara s’han marcat un gran repte: Titanium de David Guetta. Us puc dir que si continuen com fins ara faran una gran interpretació.