SOM PORTADA D’XTEC

Aquest està sent un curs on els reconeixements a un treball acurat s’estan continuant. Primer va ser la presentació del projecte de música d’aquest centre a l’SMUC dins de les II jornades de pedagogia musical “punt i seguit” i ara som portada a la pàgina de l’xtec. Xtec és la pàgina del Departament d’Educació de Catalunya. Aquí és on es recullen tot d’activitats, recursos, projectes i un llarg etc. de temes relacionats amb l’ensenyament a Catalunya. Avuí la portada de l’apartat “Als centres” és el IV concert didàctic celebrat el passat dia 22 de març. Un reconeixement a tots els que haveu participat d’una manera o altra en aquests 5 anys de projecte.  Gràcies i enhorabona a tots!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *