XXIV Jornades d’escola rural

 

El dia 29 d’abril de 2019 els nens i nenes de l’Escola L’Albiol, vàrem  presentar el projecte de la Fia-faia en el que estem treballant, a les XXIV JORNADES D’ESCOLA  RURAL EN LA FORMACIÓ INICIAL DELS MESTRES DE CATALUNYA  que organitza el  GIER (grup Interuniversitari d’Escola Rural), format per 8 universitats catalanes: Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat  Autònoma de Barcelona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Blanquerna  i Universitat Central de Catalunya ( Manresa i Vic)

Hi vàrem anar tots: els nens i nenes de primària i els nens i nenes d’educació infantil. Tots vàrem explicar alguna part del projecte i de les activitats treballades.

Entre tots vam explicar que és la Fia-faia i com reballem, a l’escola les diferents continguts a partir d‘aquest projecte.

Un cop acabada la presentació vàrem convidar als assistents a sortir a l’exterior  a ballar la cançó  que es balla a la plaça la nit del 24 de desembre.

El Ferran, el mestre de música,  la va tocar amb l’acordió.

Ens van acompanyar un bon grapat de  pares. Ells són els encarregat de traslladar-nos d’un lloc a l’altre sempre que anem a fer alguna presentació del treball que fem.

Uns dies abans, havíem gravat un vídeo amb les dues danses de la festa que es va passar durant el tancament de les jornades.

El vídeo ens el va gravar un dels nostres avis i el va editar un pare  de la nostra escola.