PER SI US AVORRIU DURANT L’ESTIU…

És ben sabut que durant el summer tenim molt temps lliure. Podem aprofitar aquest time per a practicar some sports, posar-nos morenos, anar a la beach o a la swimming pool, llegir algun book, dormir fins ben tard, mirar la television,…

Però, a banda de tot això, també tenim molt de temps per a reforçar i repassar l’anglès. És per això que us fem algunes RECOMANACIONS DE TREBALL D’ANGLÈS PER A L’ESTIU. Aquí en teniu algunes:

 

ONLINE

http://blocs.xtec.cat/english61/deures-estiu/ En aquest bloc de l’escola Dr. Sobrequés podreu trobar un piló d’activitats imprimibles i online per a fer, des de 1r. fins a 6è.

www.angles365.com Recursos online amb cançons, jocs, històries, i molt més.

http://www.bbc.co.uk/children/ Web de la BBC adaptada als nens.

Si pel contrari, sou dels que us agrada mirar la televisió, teniu a l’abast milers i milers de pel·lícules i sèries de dibuixos ben divertides en versió original que podreu trobar als DVD’s o bé seleccionant l’idioma a la configuració de la vostra televisió de casa. A més, podeu veure la televisió online en anglès en els següents enllaços:

http://tv3network.com/TV3-kids-Show/

http://abc.net.au/children/

http://www.tv3.cat/play/

http://theprimarychannel.tv/

 

LLIBRES

At the zoo and a party for Teddy. Ed. MacMillan. Llibrets de lectura en anglès que inclouen activitats de comprensió i llistats de paraules de les estructures utilitzades.-

Fun for Starters. Student’s Book, 2nd Edition by Anne Robinson, Karen Saxby, Cambridge University Press.

Sèrie Explorers (per a treballar a un nivell més alt). Llibret de lectura en anglès + quadern de treball. Educació Primària. Editorial MacMillan.

 

MOLT BONES SUMMER HOLIDAYS!!!!!!!!!!! FINS AL SEPTEMBER!!!!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *