Comenius a l’IES Ribera Baixa

comenius.jpg

El departament d’informàtica de l’IES Ribera Baixa ha començat un projecte europeu Comenius que durarà dos anys. El projecte es diu ICT Security i es portarà a terme amb altres tres centres:

Brookehouse College de Londres, Gran Bretanya

ITIS Giuseppe Armellini de Roma, Itàlia

Selçuk Anadolu Lisesi de Sivas, Turquia.

El passat desembre, els professors Manu Ripollés i Àlvaro Pérez del departament d’informàtica i Elena Ponz del departament d’anglés de l’institut van realitzar una estada a Londres per coordinar el projecte.

Durant quatre dies, el professorat dels quatre cetnres van fer unes sessions de treball per tal de compartir experiències didàctiques i programar les activitats pels dos anys de projecte. El compromís és que es desenvolupin una sèrie de treballs conjunts així com intercanvis amb alumnes i docents dels quatre països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *