L’AMPA de Les Escoles recull 500 euros per a la Marató de TV3

El passat 25 de novembre l’AMPA de les Escoles de Gurb va organitzar la rifa d’una panera i una ruleta dels valors per tal de recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany es dedica  a la lluita contra càncer.

Gràcies a les famílies que aquell dia varen acostar-se a la festa dels inflables que organitzava la comissió de festes de l’Ajutnament de Gurb en el marc de la Festa Major, es van poder recaptar 500 euros, que seran lliurats íntegrament a la Marató.

Aquesta recaptació no hauria estat possible sense el patrocini de Casa Tarradellas i Munt d’Or, que van col.laborar desinteressadament aportant  alguns dels productes de la rifa.

Des de l’AMPA volem donar les gràcies a tothom, als patrocinadors i a totes a les persones que varen fer els donatius, gràcies als quals Gurb posarà el seu granet de sorra en aquesta festa de la solidaritat que és la Marató de TV3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *