INFORMACIONS

L’AMPA de Les Escoles recull 500 euros per a la Marató de TV3

El passat 25 de novembre l’AMPA de les Escoles de Gurb va organitzar la rifa d’una panera i una ruleta dels valors per tal de recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany es dedica  a la lluita contra càncer.

Gràcies a les famílies que aquell dia varen acostar-se a la festa dels inflables que organitzava la comissió de festes de l’Ajutnament de Gurb en el marc de la Festa Major, es van poder recaptar 500 euros, que seran lliurats íntegrament a la Marató.

 

Aquesta recaptació no hauria estat possible sense el patrocini de Casa Tarradellas i Munt d’Or, que van col.laborar desinteressadament aportant  alguns dels productes de la rifa.

Des de l’AMPA volem donar les gràcies a tothom, als patrocinadors i a totes a les persones que varen fer els donatius, gràcies als quals Gurb posarà el seu granet de sorra en aquesta festa de la solidaritat que és la Marató de TV3.

Nous ordinadors i noves pissarres digitals per a l’escola

Durant el mes de gener del 2012,  l’AMPA ha comprat quatre nous ordinadors per a l’Escola. Aquest és un pas més en el camí d’assolir que els nens i nenes tinguin un procés d’aprenentatge adaptat a les noves tecnologies.

D’altra banda, i gràcies al programa de patrocini que l’Escola té amb la Fundació Casa Tarradellas, s’han instal·lat tres noves pissarres digitals, una a P3 i dues a 2n.  L’Escola està pendent de rebre’n una altra del Departament d’Ensenyament, que s’instal·larà al 4t curs. D’aquesta manera, tots els cursos de l’escola tindran almenys una pissarra digital per curs. Felicitem-nos-en!

L’AMPA treballa en l’elaboració de nous menús més equilibrats

L’AMPA ha encarregat al dietista i nutricionista Cesc Morera la revisió dels menús actuals de l’escola, per tal que aquests siguin més correctes i equilibrats.

La feina, per part del nutricionista, ja està feta i va ser presentada el 17 de gener del 2012 al personal de cuina i a les monitores per tal que coneguéssin  les novetats de primera mà. La implantació dels nous menús es farà d’una manera molt lenta, de manera que els nens i nenes gairebé ni se n’adonaran. Un cop es comencin a implantar els nous menús, l’AMPA els farà conèixer als pares per mitjà de la intranet.

 

Podeu consultar totes les nostres circulars a la intranet de l’escola.

http://agora.xtec.cat/ceiplesescolesdegurb/intranet/index.php?module=Downloads

El passat 16 de novembre del 2011 a les 21 hores es va portar a terme la xerrada:

“Canvis i pèrdues en l’entorn familiar. Com ajudar els nostres fills i filles a superar-los?”

Pels que no vau poder assistir, no us perdeu la següent presentació:

 

Adhesió a diferents campanyes a favor de la sisena hora. Podeu clicar l’enllaç del menú de la dreta i veureu la campanya de la FAPAC. També podeu clicar el següent enllaç:

http://actuable.es/peticiones/consellera-rigau-si-us-plau-ajorneu-decisio-sobre-sisena

– Formació per a pares. Des del Projecte Educatiu de la ciutat i les AMPA de Vic, s’ha organitzat un conjunt de xerrades, tallers, cinefòrums, taules rodones,.. que configuren la 3a escola de pares i mares de Vic. Us enllacem la informació per si és del vostre interès:

cartell_epm_prog_2011_web

– Informació de la cuina:

El passat dijous 25 de novembre del 2010, va tenir lloc a la cuina de la nostra escola, una trobada de cuineres de menjadors escolars d’algunes escoles de la comarca d’Osona. La trobada va ser conduïda pel professor del laboratori del gust de la Universitat de Vic, Isidre Vila, i va servir per conèixer noves receptes de cuina. Vam tenir la possibilitat de cuinar 3 plats i menjar-los. Com que van ser realment bons, ben aviat us penjarem les receptes.

De primer vam fer sopa de pollasatre, de segon melós de vedella i de tercer pastís de pasta de full. Aquí teniu les fotos del 1r i el 3r.

Bon profit!

p251110_2139_01

p251110_2124

Informació de les activitats festives:

Ja estem preparant la caminada i l’arrossada!!! Aquest any ens toca fer la ruta de Granollers de la Plana. Estem pensant en un camí apte per a totes les edats! Animeu-vos a participar-hi!! Properament us farem arribar la informació a la intranet!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *