Informació: Mitja jornada 11 abril

Benvolguts/es pares i mares,

Us volem recordar que el proper divendres 11 D’ABRIL, en motiu de la mitja jornada, no es faran les activitats extraescolars organitzades per l’AMPA ni tampoc hi haurà servei de vigilància.   Us recordem també que l’horari de recollida dels vostres fills és a la 1 (si no es queden a menjador) o a les 3 en punt.

EXTRAESCOLARS 2013-14

 • Anglès acadèmic: Osona Idiomes facilitarà els seus horaris.
 • Methmath: de dilluns a divendres de 16:00 a 17:00. Cost: 25 € mensuals / 1 sessió a la setmana; 40 € / 2 sessions a la setmana.
 • Robòtica Educativa: Dimecres CS(5è i 6è); Dijous CM (3r i 4rt) i Divendres CI (1r i 2n) de 16:00 a 17:30h. Cost 9 quotes de 38 € /CI; 40€/CM i 42€/CS.

Preus

1 activitat = 13 € 2 activitats = 19 € 3 activitats = 24€ 4 activitats = 31 € 5 activitats = 38 €

El cobrament de les activitats extraescolars es farà de forma bimensual.

 

Vigilància

Matí: a partir de ¾ de 8 (si hi ha un nombre mínim de nens que utilitzin el servei, en cas contrari es començarà a les 8:00)

Tarda: de 16:00 a 17:00, de 17:00 a 18:15 o de 16:00 a 18:15

Com a novetat aquest any, a vigilància de tarda hi haurà un/a monitor/a dedicat exclusivament a ajudar i controlar els nens que durant aquesta estona vulguin fer deures. Aquesta activitat es durà a terme a la biblioteca de l’escola. Un cop els deures acabats, els nens podran anar a jugar.

Preus:

De 16:00 a 17:00= 1€ (esporàdic)// 

15 € fixes

De 17:00 a 18:15 = 1 € (esporàdic) // 15 € fixes De 16:00 a 18:15 = 2 € (esporàdics) // 30 € fixes

El cobrament de la vigilància es farà de forma trimestral.

Funcionament

 • Inici de les activitats extraescolars: setmana del 16 de setembre de 2013.
 • Inscripcions: el full d’inscripcions es podrà entregar a secretaria/consergeria durant els mesos de juny i juliol. La data límit d’entrega és el dia 19 de juliol.
 • Baixa de l’activitat: les baixes per activitat seran bimensuals, de forma que si per algun motiu el nen/a es vol donar de baixa se li cobrarà tot el bimestre (excepte en casos de força major).
 • Programa de l’activitat: trimestralment  s’entregarà el programa de l’activitat en concret on s’especificaran tots aquells aspectes que es treballaran.
 • Informe final: en finalitzar el curs s’entregarà als pares un informe individual per escrit i/o en format multimèdia (vídeos, imatges… en funció del tipus d’activitat)  on es valorarà l’evolució del nen/a durant el curs.
 • Anul·lació activitats: les activitats queden anul·lades durant els dies que els nens/es es troben de colònies (dia de tornada inclòs). Els dies que es fan excursions les activitats es mantenen amb normalitat.
 • Sortida de nens a les 17:00:Ed. Infantil i Cicle Inicial de Ed. Primària (1r i 2n): els pares podran recollir els seus nens/es a les respectives aules on es fa l’activitat o al pati en el cas que l’activitat es faci a l’exterior. L’horari amb la informació de les activitats i l’aula corresponent quedarà penjat als plafons de l’escola durant tot el curs. En el cas dels alumnes de CM i CS, un cop acabada l’activitat baixaran a l’entrada de l’escola i els monitors/es i l’AMPA ja no se’n faran responsables.
 • Coordinadora: Consol Serra
 • Davant de qualsevol dubte o inquietud podeu sol·licitar entrevista amb la persona que fa l’extraescolar.
 • Tota aquesta informació quedarà penjada al bloc de l’AMPA

 

FULLES INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS I/O VIGILÀNCIA 2013-14

– Full inscripció extraescolars

– Full inscripció robòtica Ausatel

– Full inscripció anglès Osona Idiomes

– Full inscripció MethMath

L’AMPA es reserva el dret d’anular o canviar qualsevol activitat sigui pel nombre d’alumnes inscrits o per qualsevol altre motiu degudament justificat.

 

L’AMPA de Les Escoles recull 500 euros per a la Marató de TV3

El passat 25 de novembre l’AMPA de les Escoles de Gurb va organitzar la rifa d’una panera i una ruleta dels valors per tal de recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany es dedica  a la lluita contra càncer.

Gràcies a les famílies que aquell dia varen acostar-se a la festa dels inflables que organitzava la comissió de festes de l’Ajutnament de Gurb en el marc de la Festa Major, es van poder recaptar 500 euros, que seran lliurats íntegrament a la Marató.

Aquesta recaptació no hauria estat possible sense el patrocini de Casa Tarradellas i Munt d’Or, que van col.laborar desinteressadament aportant  alguns dels productes de la rifa.

Des de l’AMPA volem donar les gràcies a tothom, als patrocinadors i a totes a les persones que varen fer els donatius, gràcies als quals Gurb posarà el seu granet de sorra en aquesta festa de la solidaritat que és la Marató de TV3.

PRESENTACIÓ

QUÈ ÉS L’AMPA?

L’AMPA és l’associació de totes les mares i pares que portem els fills a aquesta escola. La finalitat de l’AMPA és, com diuen els estatuts, donar suport a les tasques educatives i organitzar activitats que serveixin per apropar-nos i implicar-nos més dins la comunitat educativa.

La Junta és l’òrgan “executiu” de l’AMPA. Les persones que en formem part aquest curs ens repartim les diferents àrees o Comissions. Ens reunim cada primer dilluns de mes a la mateixa escola a partir de 2/4 de 10 del vespre. Si algú té ganes d’expressar o fer arribar les seves opinions, ho pot fer a la mateixa junta o també a través del correu electrònic: ampa@gurb.net

ORGANIGRAMA DE L’AMPA

Presidenta: Glòria Casellas

Secretària: Lídia Estois

Tresorera: Toni Mora

Representant de l’AMPA  al Consell Escolar: Amàlia Cordero

Comissions:

Menjador: Maïna Gautier

Jordi Franquesa

Temes sanitaris i de seguretat alimentària: Santi Segalés

Escola estiu-setembre i vigilància:

Patricia Pladevall

Activitats festives+loteria: Pere Barniol i Jaume Rotllant

Comissió de llibres: Jordi Pou

Bloc i comunicació de l’AMPA: Joan Frigola

Comissió extraescolars: Xavier Puntí, Amàlia Cordero i Glòria Casellas

Altres membres:  Xavier Vilalta.

Per accedir als estatuts cliqueu

 

T’agradaria col·laborar amb l’AMPA?

T’agradaria col·laborar amb l’AMPA , però no pots venir a les reunions? Ara és el moment de fer-ho! Hem obert una borsa  de pares col·laboradors que vulguin ajudar a organitzar els actes que porta a terme l’AMPA (la caminada, el dinar de final de curs, els pastorets, l’hort…). Es tracta que ens donis el teu contacte (telèfon i mail) i cada vegada que hi hagi alguna necessitat de col·laboració l’AMPA t’ho farà saber. Ep! sense cap compromís, eh?

 

Si vols formar part dels col·laboradors de l’AMPA, pots enviar un email a ampa@gurb.net, indicant el nom, el cognom i l’adreça de correu on vols que t’enviem els missatges.

 

Anima’t a col·laborar! Entre tots ho farem tot i, a sobre, ens ho passarem molt bé!

Podeu deixar qualsevol opinió, suggeriments, dubtes,…  de l’AMPA en aquest espai de comentaris.