Sessió 2 Imatge

Pràctica sessió anterior

L’altre dia vam acabar la sessió practicant els diferents tipus de plans al pati amb els vostres mòbils. A alguns de vosaltres us va sortir la vena artística i vau acabar fent fotos molt interessants, anem a veure-les i a comentar els resultats.

Així doncs, es tracta de fer una presentació amb les fotos dels diferents plans, especificant quin pla correspon a cada fotografia. Podeu utilitzar la plataforma que vulgueu per realitzar la presentació.

Definicions fotogràfiques

Aquesta activitat es tracta de pensar una paraula i després realitzar-ne dues definicions, una de gràfica i una altra de literària.

En primer lloc cal que veiem com es defineixen les paraules. Ara ho treballarem des d’aquest document. També podeu trobar informació sobre com definir paraules en aquest enllaç.

Activitat

En grups de 2 o 3 integrants cal pensar en una paraula. Una vegada s’hagi escollit cal crear dues definicions, la literària i la gràfica. Per la definició literària cal que poseu en pràctica el que heu après sobre les definicions i utilitzeu les vostres pròpies paraules per elaborar-la.

Pel que fa a la definició gràfica, s’ha de crear una composició amb retalls de cartró que simbolitzi la paraula que heu de definir. En aquesta composició hi ha d’aparèixer una fotografia d’almenys un membre del grup, tot i que el més adient és que hi surtin tots els integrants. Sobretot cal tenir en compte que abans de retallar res, s’ha de marcar la disposició dels elements a sobre del cartró en llapis.

Per imprimir les vostres fotos, les inseriu en un document de Google i ens el passeu a través del correu electrònic. Cal tenir en compte les proporcions de les imatges perquè aquestes siguin les adequades.

Pel proper dia: Podeu portar materials per decorar les definicions gràfiques o vestuari per fer-vos les fotografies.

Exemples