LA PROMOCIÓ DEL 2014-2015 DEIXA LA SEVA EMPREMTA.

0

Avui hem deixat la nostra empremta a la paret del pati de l’escola com a record del nostre pas pel Sant Martí. “9 anys són molts anys”.

 

DIVENDRES DE LA SETMANA CULTURAL. FIRA I PORTES OBERTES.

0

Avui hem fet paradestes amb els diferents productes que hem fet al llarg de tot el curs tots els alumnes. Hem decorat tots els passadissos de l’escola i les nostres dues corals han cantat per a tots els pares i els alumnes. Aquí teniu unes fotos de les decoracions i de la Coral Clau de Lluna,  és la del Cicle Superior.

 

De La coral canta

DIJOUS SETMANA DE LA LLUM. GIMCANA DE LA LLUM.

0

Avui hem anat tota l’escola a Can Jalpí a fer una gimcana sobre la llum que hem preparat els de sisè. Les proves eren molt variades i divertides, i totes estaven relacionades amb la llum: omplir de watts, toca- toca, el joc de la bombeta, endollar-ho, mira si passa el corrent fins al final,…

 

DIMECRES SETMANA CULTURAL

0

Avui ens hem dedicat a fer diferents jocs al pati, alguns tenien relació amb la llum, però d’altres han estat només per a refrescar-nos i passar-ho bé. Després hem estat acabant de decorar els passadissos i els de sisè hem acabat de preparar tot el material per a la gimcana de demà.

 

DIMARTS SETMANA CULTURAL

0

Avui dimarts, seguint la temàtica de llum hem fet molts tallers relacionats amb la llum i els seus efectes: llum negra, les lents, circuits elèctrics, ombres xineses,…

 

DILLUNS SETMANA CULTURAL

0

La setmana cultural la dediquem aquest any a la llum.  Aquest any 2015 ha estat anomenat any internacional de la llum per l’ONU.

Després de parlar avui a la classe què és la llum, com es propaga, quines característiques té,…  Els alumnes de cicle superior hem estat treballant més intensivament el que provoca la llum en els objectes: OMBRES.

Hem mirat com són les ombres, si es poden tenir una sola o més ombres, si podíem tenir ombres de colors,… Finalment hem decorat el nostre passadís fent-nos cadascú una fotografia a contrallum per a que només es veiés el nostre perfil com si fos la nostra ombra.

 

SETMANA CULTURAL: ANY DE LA LLUM

0

 

Mapa conceptual sobre la llum

Aquí teniu uns quants vídeos sobre la llum:
Descomposició de la llum blanca: el color

La refracció de la llum. Prismes i lents

La reflexió de la llum. Els miralls

Experts. Investigar la llum (Edu3.cat)

Colors a la vista

 

Escultures de llum

Per què el cel és blau?

Beau Lotto: Ilusiones ópticas que demuestran cómo vemos.

 

COLÒNIES 6è a la Finca Tamarit

0

Les fotos de les activitats de colònies:

HEM FET UN REPORTATGE

0

Un grup d’alumnes de sisè (Jana Jordana, Lara Parera, Josema Pérez, Eloi Puig, Clara Soler i Mar Soler) hem fet un reportatge sobre el Sistema nerviós humà per a poder-lo explicar millor als nostres companys, aquí teniu el resultat final:

 

GUANYADORS DEL IX PREMI ESPIRAL EDUCACIÓ

0

Aquest any he tornat a ser jurat del concurs Edublogs 2015.  Els blogs que es presenten cada vegada estan més ben treballats amb millors enllaços, més informacions, més activitats 2.0.  Aquí teniu un enllaç als Guanyadors IX Premi Espiral Edublogs (2015)

I ara sí!!! A continuació us vam mostrar els guanyadors de la IX edició del Premi Espiral Edublogs. Recordeu que els guanyadors apareixen per ordre alfabètic, no coneixerem la baldufa fins al *dia 13 de juny en Medialab Prado, Madrid.

GUANYADORS CONCURS EDUBLOGS 2015

 

Go to Top