Presentació

La Fundació Mobile World Capital Barcelona i GSMA us conviden a assistir a la jornada mSchools Edu_Hack, que tindrà lloc el dimecres 1 de març de 16h a 19h, al Palau número 8 del recinte Fira Gran Via.

El professorat i les escoles s’enfronten a reptes que són reals, complexos i variats. Preparar els estudiants d’avui per al món de demà requereix un sistema d’ensenyament que s’adapti a les competències i oportunitats del segle XXI.

Edu_Hack és una iniciativa del programa mSchools per connectar, inspirar i oferir les eines als directors i docents d’avui per a dissenyar nous models d’ensenyament i aprenentatge incorporant la tecnologia digital. Basat en els principis del design thinking aplicats a les competències i oportunitats del segle XXI, l’objectiu és plantejar reptes i desenvolupar solucions de forma creativa i col·laborativa.

El febrer del 2016, va tenir lloc la primera edició de l’Edu_Hack, aplegant fins a 500 docents de centres educatius de Catalunya. Fruit d’aquesta jornada, en van sorgir més de 60 propostes didàctiques que han anat evolucionant fins a convertir-se en experiències que s’estan pilotant en algunes aules de centres educatius de Catalunya.

La sesssió mSchools Edu_Hack del pròxim 1 de març està adreçada a docents de qualsevol disciplina curricular dels centres educatius de Catalunya i és una excel·lent oportunitat per aprofundir en la metodologia del design thinking, conèixer algunes de les experiències pilot sorgides de la primera edició i atendre en primícia a la presentació de les novetats de la segona edició de l’Edu_Hack.