ESCAC I MAT!

Com cada any,  els alumnes de 4t  aprenem a jugar a escacs gràcies a en Carles, un dels monitor del club d’escacs d’Olot.

Ens ha ensenyat mil i una jugades, alguna d’elles de campionats del món!

A veure si sabeu qui fa escac i mat, enroc, rei afogat, mat del pastor, mat del passadís,…

Mireu, mireu…

Projecte dels Astronautes!!

Estem en ple projecte dels Astronautes! Cada dia l’Avi Savi ens porta alguna activitat divertida per aprendre coses noves. Hem començat investigant i descobrint com són els coets, n’hem construït un de la nostra mida i ara ja ens hem convertit amb uns Astronautes de veritat, hem dibuixat de cap per avall com si flotéssim, sabem el que mengen, com dormen, què fan… i amb el “traje” d’Astronauta que ens ha portat un dels alumnes, viatjarem fins a l’Espai per conèixer tot el que hi ha. Ens ho passem molt bé amb el projecte!! Mireu algunes fotos…

EN PATUFET!!!

El dijous 24 al matí, la companyia de teatre El Petit Format ha vingut a l’escola a fer-nos una representació d’en Patufet amb ombres xineses, que ha estat d’allò més bonica. Els mariners de P3 ens ho hem passat molt bé veient l’obra i ens ha agradat moltíssim poder gaudir de l’espectacle.

TIRABUIXÓ!

Fa ja alguns dies que a l’escola els nens i les nenes de P4 fins a 2n practiquem el TIRABUIXÓ, és un hàbit saludable que fem com a rutina cada dimarts i divendres a les 9h del matí, Són una sèrie d’eines pel coneixement i consciència del cos.

El seu objectiu és preparar-nos per aconseguir una millor predisposició en els aprenentatges i la sociabilitat, així com una millor relació amb el nostre cos.

Avui ens ha acompanyat la Lola, la creadora dels exercicis de la taula de tardor 2016-2017.

Apa, som-hi!!!.

 

Lluèrnia a Educació Infantil

Des de fa uns dies els nens i nenes d’educació infantil hem estat experimentant amb la llum negre per poder preparar l’activitat plàstica que des de l’escola presentarem al festival de llum de Lluèrnia. Els Mariners, Follets i Astronautes hem fet un cel de dia i un cel de nit, perquè després els alumnes més grans de 3r i 4t puguin muntar-hi una ciutat al revés. Treballar amb aquesta llum i els materials fluorescents ha estat molt sorprenent i ens ha agradat molt.

El dijous 10 de novembre al matí els Mariners i Follets hem anat al taller de Lluèrnia Kids per poder experimentar i jugar amb les coses que hi havia preparades. Hem jugar a fer ombres xineses amb tendes de campanya, hem jugat amb taules de llum, hem experimentat amb animals, ombres i textures projectades, hem fet un univers amb globus negres i gomets blancs, i també hem fet una foto màgica. Ens ho hem passat molt bé!

I el divendres 11 de novembre els Astronautes també van al taller de Lluèrnia Kids…