L’ HORT A PRIMER

Hola a tots i a totes,
Els carters de bústia i els carters d’oficina hem anat aquest divendres a la tarda a l’hort.
Hem plantat cebes i bròquils.
Ens ho hem passat molt bé i ara només falta que CREIXIN!!!

Alumnes de primer

SORTIDA DE CONVIVÈNCIA

El dimarts 16 de setembre al matí, l’alumnat de P4 a 6è va fer la sortida de convivència amb l’objectiu de retrobar-nos, conèixer els/les nous/ves companys/es, passar un matí jugant, i compartint vivències.

Els alumnes de P4 i P5 van anar al Parc Simon
Els alumnes de 1r, 2n i 3r van anar al Parc Espuña
I els alumnes de 4t, 5è i 6è van fer una bona caminada i van anar fins a les Pistes d’Atletisme.

PROJECTE PATI

Benvolgudes famílies hem iniciat el projecte pati amb moltes ganes i il•lusió.
Hem creat una comissió on hi formen part representants d’alumnes de 2n a 6è, mestres i pares, i cada divendres ens trobem per anar posant fil a l’agulla.
Ja us anirem informant de com evoluciona el projecte.

Fins aviat

NEMO GAME

Els alumnes de 2n hem fet una sessió de joc a l’hora d’anglès.En aquest joc, els alumnes de la classe fan de fish i van nedant al voltant de’n Nemo (en aquest cas del mestre). Van preguntant ‘Nemo, Nemo, what can you see?’. En Nemo contesta dient el que veu: ‘I can see a (starfish, shark, crab, dolphin, squid, seahorse, jellyfish…). Els fish ho repeteixen i fan la mímica d’aquest animal.

Quan el Nemo diu ‘I can see a shark.’ tres alumnes que estaven a part, que són els sharks’, surten disparats a caçar els fish.

 

4ª FIRA DEL DIBUIX A L’ESCOLA

El divendres 17 d’octubre, coincidint amb la celebració durant el cap de setmana de la Fira de Sant Lluc d’Olot, un any més a l’escola hem fet la nostra fira del dibuix. Per aquest motiu cada nivell ha escollit una tècnica plàstica perquè els alumnes fessin un dibuix que després s’exposa perquè sigui escollit pels altres companys. També a 2/4 de 5h hem obert l’exposició als familiars perquè puguin veure i gaudir d’aquesta activitat plàstica.

HARRY POTTER GAME

En aquest joc dos terços de la classe de 2n fan de Harry Potter i els seus amics i l’altre terç de Voldemort i els seus esbirros. Els Voldemort han d’encantar als Harry Potters donant-los-hi una ordre que els fa parar i complir-la (jump, sit down, touch your nose, close your eyes…).

Per salvar-se, un Harry Potter que estigui lliure d’encanteris els hi pregunta als encantats ‘what do you do?’. Si els encantats contesten correctament el que estan fent, es deslliuren de l’encanteri i poden tornar a córrer de nou.

EL SR. GEOMÈTRIC ARRIBA A P3

Als Mariners ens ha arribat el Sr. Geomètric i ens ha presentat la línia vertical: que va de dalt –(cel) a baix –(terra).
Per practicar-la hem fet un munt d´activitats; hem resseguit el cos dels companys, hem cantat la cançó “cap, panxa, genolls i peus” i hem sortit al pati dels grans a fer línies verticals a la paret amb aigua i pinzells. I això només és el principi…

CONEIXEM EL NOSTRE COS

Els carters de bústia i els d’ oficina hem fet diferents jocs i activitats on hem treballat la conscienciació de les articulacions principals del nostre cos.

COMENCEM NATACIO

Els escriptors de prosa i els de poesia hem començat l’ activitat esportiva de natació.Alguns ja hi tenim una mica de pràctica i d’ altre ens hi acabem d’ iniciar però que né que ens ho passem mireu , mireu!!!Com ens agrada l’ aigua!

EL CONTE DE LES VOCALS HA ARRIBAT A P4

0

Aquesta setmana hem tingut una gran sorpresa!! Ens ha arribat el conte de les vocals, hem anat a visitar la seva casa de fusta i han anat sortint d’una en una tot presentant-se. Al final del conte ens han portat un regal per cada follet: una estrella amb les 5 germanes perquè ens l’emportem a casa de record.
Ens ha agradat molt!

P3 i P4 VISITEM LA FARÀNDULA

Aquesta setmana els mariners i els follets hem anat a visitar la Faràndula a l’Hospici. Ens han explicat un conte i hem pogut veure i tocar, des de ben a prop, els elements més importants que porten: la porra, el ram, el casc, la llança, l’espasa,… fins i tot ens hem posat un cavallet!! Després hem anat a veure on dormen els gegants i el cap de lligamosques. Ens ha agradat moltíssim!!

Mireu els mariners:

 

I ara els follets:

 

Go to Top