Els astronautes fan grafismes amb galetes

En aquesta roda de racons hem estat treballant el traç a partir dels dibuixos que tenen algunes galetes, ens ho hem passat súper bé treballant i el que més ens ha agradat ha sigut… menjar-les al final de fer la feina!! mmm… que bones!!

Un dia a la classe dels Follets

0

Voleu saber algunes de les coses que fem durant un dia a la nostra aula? doncs mireu! mireu!

AMICS LECTORS!

0

Dimecres a la tarda vam iniciar el projecte Amics Lectors d’aquest curs 16-17. Els alumnes de 4tA són els amics lectors dels de 1r i els de 4tB ho són dels de 2n.

Ens vàrem reunir tots junts al gimnàs per conèixer-nos, va ser molt emotiu. Cada amic de 4t va fer entrega d’un punt de llibre fet per ell al seu amic de 1r o 2n. Després es van fer la foto pel record i es varen seure junts. Entre tots, petits i grans vàrem cantar la cançó de Txarango “Quan tot s’enlaire” asseguts en una rotllana gegant.

Quina emoció!.

 

El dijous al matí, vam començar l’activitat. Els alumnes de 4t van anar a buscar el seu amic lector de Cicle Inicial, es van saludar, van buscar un lloc còmode i després de signar el contracte es van posar a compartir un moment màgic i encantador: la lectura.

Quan es va acabar l’activitat, el gran va acompanyar al petit a la seva classe i …fins a la propera.

 

Que bonic és tenir un amic!.

REUNIONS D’AULA – Cusr 2016-2017

Les reunions d’aula de principi de curs es celebraran a les 17h. de la tarda, s’adrecen als adults i es prega que no hi assiteixin els nenes del curs ni germans.

  • P3- Dilluns 3 d’octubre a l’aula de suport d’infantil (planta -2).

  • P4- Dilluns 26 de setembre a l’aula de suport d’infantil (planta -2).

  • P5- Dimarts 27 de setembre a l’aula de suport d’infantil (planta -2).

  • 1r- Dimecres 28 de setembre a l’aula de 2n (panta -1).

  • 2n- Dimecres 5 d’octubre a l’aula de 2n (panta -1).

  • 3r A i B- Dimarts 20 de setembre a l’aula de 3rA (panta -1).

  • 4t A i B- Dimecres 21 de setembre a l’aula de 4tA (panta -1).

  • 5è A i B- Dijous 22 de setembre a l’aula de 5èA (panta -0).

  • 6è- Dilluns 19 de setembre a l’aula de 6è (planta -1).

 

ELS PRIMERS DIES DELS ASTRONAUTES (P5)

Voleu veure algunes de les activitats que han fet els alumnes de P5 durant aquests primers dies de curs. Mireu!!!

PASSEIG PER LA HISTÒRIA A TRAVÉS DELS OBJECTES

Els inventors i inventores de cinquè hem estat treballant la història de la humanitat. L’home al llarg de la història ha anat inventant objectes que li han fet la vida més còmode i li han facilitat les feines.

Nosaltres hem buscat a les golfes de casa, casa els avis,…. alguns objectes que, tot i ser la majoria del segle passat, per nosaltres ja formen part de la història.

Hem fet una exposició a l’entrada de l’escola per tal que tots els nostres companys i companyes la puguin veure.

Hem trobat de tot!!!! Molinets de cafè, esclopet, claus de ferro, pessetes, màquina de trinxar carn , una lletera, casset, planxes de ferro, ….

Aquí us en deixem unes imatges.

ELS INVENTORS I INVENTORES DE CINQUÈ

Em començat un nou curs i aquest any som els inventors i inventores de cinquè.
Ens voleu conèixer???

Adaptació a P3

Els mariners de l’escola estan en el procés d’adaptació, tot un món nou per descobrir: amics, mestres, espais, jocs, materials,…  Aquests primers dies hem estat experimentant molt:  hem pintat amb rodets i aigua, amb pinzells, amb esponges, amb les mans, amb retoladors, amb ceres,… Hem jugat amb papers de diaris, hem manipulat farina, sal, sorra, cafè,… cada dia una cosa nova, Ens ho hem passat molt bé i us ho volem ensenyar! Esperem que us agradi!

SORTIDA DE CONVIVÈNCIA

Aquest dimarts, 13 de setembre al matí, els alumnes de l’escola hem fet la sortida de convivència amb l’objectiu de retrobar-nos, conèixer els nous companys/es, passar un matí jugant i compartint vivències. Els alumnes de P4 i P5 hem anat al Parc Simon, 1r i 2n al Parc Espunya, 3r i 4t al Parc Nou i 5è i 6è a les pistes d’atletisme. Ens ho hem passat d’allò més bé!!!

Go to Top