EL SR. GEOMÈTRIC ARRIBA A P3

Als Mariners ens ha arribat el Sr. Geomètric i ens ha presentat la línia vertical: que va de dalt –(cel) a baix –(terra).
Per practicar-la hem fet un munt d´activitats; hem resseguit el cos dels companys, hem cantat la cançó “cap, panxa, genolls i peus” i hem sortit al pati dels grans a fer línies verticals a la paret amb aigua i pinzells. I això només és el principi…

CONEIXEM EL NOSTRE COS

Els carters de bústia i els d’ oficina hem fet diferents jocs i activitats on hem treballat la conscienciació de les articulacions principals del nostre cos.

COMENCEM NATACIO

Els escriptors de prosa i els de poesia hem començat l’ activitat esportiva de natació.Alguns ja hi tenim una mica de pràctica i d’ altre ens hi acabem d’ iniciar però que né que ens ho passem mireu , mireu!!!Com ens agrada l’ aigua!

EL CONTE DE LES VOCALS HA ARRIBAT A P4

0

Aquesta setmana hem tingut una gran sorpresa!! Ens ha arribat el conte de les vocals, hem anat a visitar la seva casa de fusta i han anat sortint d’una en una tot presentant-se. Al final del conte ens han portat un regal per cada follet: una estrella amb les 5 germanes perquè ens l’emportem a casa de record.
Ens ha agradat molt!

P3 i P4 VISITEM LA FARÀNDULA

Aquesta setmana els mariners i els follets hem anat a visitar la Faràndula a l’Hospici. Ens han explicat un conte i hem pogut veure i tocar, des de ben a prop, els elements més importants que porten: la porra, el ram, el casc, la llança, l’espasa,… fins i tot ens hem posat un cavallet!! Després hem anat a veure on dormen els gegants i el cap de lligamosques. Ens ha agradat moltíssim!!

Mireu els mariners:

 

I ara els follets:

 

JUGUEM AL BINGO!!

Avui, els nens i nenes de 2n, hem anat al centre de dia Edat 3, per tal de compartir una estoneta molt entranyable amb la gent gran.
Ha estat molt divertit, hem gaudit de gestos, rialles, paraules,… amb els més grans de la ciutat!

Adaptació a P3

0

Sembla ahir que vam començar i ja ha passat un mes… els Mariners cada dia ens trobem més adaptats a l´escola. Des que vam començar el curs hem fet un munt d´activitats. Aquí en teniu algunes d´elles…

Com baixar les fotos del bloc?

Encara que les fotos es moguin no passa res, cal posar el cursor damunt d’una d’elles i clicar el botó dret del ratolí. Després es desplegarà un petit menú, cal escollir la primera opció: “Make your own at Picture Trail.com”, clicar al damunt i accedireu automàticament al web del programa de fotos.

Una vegada allà a la part dreta de la pàgina web hi ha un espai on posa MEMBER i cal indentificar-se amb el codi de l’escola b7008778. Clicar el botó GO, i s’obrirà la pàgina on hi ha tots els àlbums de l’escola.

Go to Top