CANTÀNIA AL KURSAAL

El dilluns 20 de maig els nens i nenes de tercer, quart, cinquè i sisè de l’escola van participar en el concert de la cantania al Kursal de Manresa. Aquest any, al ser el centenari de Joan Brossa, la lletra de les cançons eren escrites pel mateix poeta. Des del mes de gener que els alumnes de la ZER Tres Branques preparaven aquestes cançons i moviments amb molta il·lusió per tal de poder oferir un concert de qualitat a les famílies. El dia del concert hi havia també més escoles de la comarca del Bages compartint així escenari amb altres nens i nenes i gaudint al mateix temps de totes les cançons apreses durant el segon i tercer trimestre a l’escola. Va ser un gran dia ple d’emocions i nervis que de ben segur els alumnes no oblidaran mai!

Aquest article ha estat publicat en Cicle mitjà, Cicle superior, Curs 2018/19, ZER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *