Jornades esportives de Cicle Superior

 

El dijous, 24 de maig els alumnes de cicle superior de la ZER vam participar a les Jornades Esportives de l’Anoia que es van organitzar al camp de futbol del “Club de Futbol d’Igualada”, a les Comes. Vam anar-hi tots junts amb l’autobús. Una vegada allà, ens van col·locar per grups, barrejats,Maians i Castellolí i, cada quart d’hora, anàvem canviant d’activitat. Sempre jugàvem contra una altre equip d’una altra escola. Feia molta calor però, va ser molt divertit!

Us deixem alguns comentaris que han escrit els nens i nenes: 

ONA:  Allà vam poder practicar molts esports, com ara el beisbol, el futbol, el rugbi… Vam fer dos horetes d’esport i vam parar 20 minuts per esmorzar. Va haver-hi una estona que feia tanta calor que hi havia gent que no es podia ni aixecar del cansament.

MARTA: Quan cada grup va fer tots els esports, ens vam reunir totes les escoles al mig del camp de futbol i ens van fer una foto.

ARIADNA: Cada grup feia diferents activitats i quan les vam acabar de fer totes ens vam reunir totes les escoles i ens vam fer una foto. Després vam marxar.

PAULA CH: Feia molta calor hi havia gent que estava molt marejada. L’últim joc molt poca gent el va fer per culpa de la calor.

ROGER: Per mi el joc que em va agradar més va ser el “Mazabol” que el nostre grup el va fer desprès d’esmorzar.

CLÀUDIA: La jornada esportiva consisteix en jugar fent diferents esports. Hi havien moltes escoles, en total érem 900 nens i nenes. Feia molta calor!!! Hi vam anar amb autocar i a dins era una sauna!!! Peró, igualment ens ho vam passar molt, molt, molt bé!!!!!!

ARNAU: Hi havia moltes escoles, quasi totes eren d’Igualada. Nosaltres jugàvem contra l’escola MDP Igualada i l’escola el Turó de Masquefa. Amb Maians ens vam dividir en grups de vuit persones aleatoriament. De la calor que feia, ens vam fregir però, ens ho vam passar molt bé!

LARA: La jornada va ser divertida perquè vaig trobar gent que coneixia!!! Però feia molta calor!!!!!! Va ser difícil aguantar-te de la calor!

NIL: Va ser una gran experiència, perquè vam aprendre a jugar molts esports. A més a més vam fer molts amics  nous d’altres escoles.

ALBA I JANA: Tots i totes ens ho vam passar d’allò més bé participant en tots els esports i activitats físiques, tot i que feia molta calor.

GERARD: Em va agradar molt veure els meus amics d’altres escoles, tot i la calor que va fer, va ser una gran experiència.

NOA: La jornada esportiva em va agradar molt. Una de les activitats que em va agradar molt va ser el “Mazabol” perquè quasi tots i totes el companys del nostre grup queien al terra. Aquell dia feia molta, molta calor!!!!! Allà a Igualada ens vam trobar amb moltes escoles en total 900 nens i nenes. També ens vam reunir amb amics nostres que venien d’altres escoles.

SARA: En conclusió la jornada esportiva que vam fer a Les Comes d’ Igualada per a mi va ser molt divertit perquè em vaig trobar a companyes  de futbol que justament entrenem al camp de Les Comes i a la meva entrenadora de l’ any passat.

MAX: A mi em va agradar molt ja que vam jugar molts esports diferents. El que no em va agradar va ser que feia massa calor i també estàvem all sol però ens ho vam passar força bé.La part que em va agradar més va ser jugar a Rugby Flak, però també em va agradar molt el frisbee, i el camp anava bé per fer tombarelles.

ELOI: Vam compartir moltes experiències amb altres nens i nenes d’altres escoles. A mi el que més em va agradar va ser el Rugbi  Flak. Vam aprendre molts jocs diferents com ara el Rugby Flak, batminton, futbol…

ARI I DAVID: Ens va agradar molt la jornada esportiva vam passar un gran matí amb la ZER,  esperem tornar a gaudir l’any que ve.

LLUC I LLUÍS: A nosaltres ens va agradar molt la Jornada esportiva  de Cicle Superior perquè els esports eren molt variats i van ser fluïts però el problema era que els monitors no estaven pendents del què passava.  

Si voleu veure algunes fotografies, cliqueu aquí!

Aquest article ha estat publicat en Cicle superior, Curs 2017/18, ZER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Jornades esportives de Cicle Superior

  1. Núria diu:

    M’han agradat molt els vostres comentaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *