English Day

Hello everyone!!!

El dimecres passat vam fer la trobada anual de l’English Day! En ho vam passar d’allò més bé cantant i ballant “The Lion King Musical”!! Al matí vam fer tallers de màscares i assajos del musical i també vam poder gaudir d’una obra de teatre a càrrec de la companyia “Ruskus Patruskus, va ser molt divertit!

Vam dinar tots junts al pati de l’escola i a la tarda vam anar a “La Brillante” i tots els cicles van poder ensenyar el ball i els diàlegs que haviem preparat, va ser un espectacle moooolt xulo! Us deixem algunes fotografies del dia si cliqueu a l’enllaç!

We hope you enjoyed as much as we did!!

Aquest article ha estat publicat en Cicle inicial, Cicle mitjà, Cicle superior, Curs 2017/18, Educació infantil, ZER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *