Sortida de 6è : Tibidabo

Enguany els alumnes de sisè de la ZER Tres Branques van redactar un carta, de manera formal, a les tutores on es demanava fer una sortida lúdica per tal d’acomiadar la seva trajectòria per les escoles. Se’ls va acceptar la petició i després d’escoltar les diferents propostes es va decidir anar al Tibidabo. Va ser un dia on ells es van sentir protagonistes i s’ho van passar molt bé pujant i baixant per les atraccions. Des de la ZER els desitgem un bon pas a secundària i molt bon futur.

IMG-20160618-WA0015[1]IMG-20160618-WA0018[1]

Aquest article s'ha publicat dins de Cicle superior, Curs 2015/16, ZER i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *