English Day

Per primer cop a la ZER es celebra la jornada, organitzada pel centre de recursos de l’Anoia, l’English Day. Consisteix en una jornada on tot el dia es fan activitats en anglès i on els alumnes han de posar en pràctica aquesta llengua en la mesura que és possible. Aquest any el tema de l’English Day ha estat “Superhero”. Els nens i nenes han après una cançó relacionada amb els superherois, han resolt diferents puzzles i memorys amb els quals han pogut conèixer i esbrinar els poders dels superherois. Per altra banda tots els nens i nenes de la ZER han realitzat un taller anomenat Let’s explore Europe premiat a l’AMPA. La valoració d’aquest English Day ha estat satisfactòria i intentarem que l’any vinent sigui millor.IMG-20160618-WA0017[1]

IMG-20160618-WA0016[1]

Aquest article s'ha publicat dins de Curs 2015/16, ZER i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *