EL DIA DE LA PAU

Per recordar el dia de la pau i la no violència a l’escola us pengem uns videos per reflexionar i comentar a la classe.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ain_wfjHvX4[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MmGkP0jOU94[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MWFfuXHegbc[/youtube]

 

Comentaris: 3

 1. nens i nenes dels Omells 30 gener 2015 - 10:45

  Després de mirar els videos hem reflexionat sobre que les guerres no són bones perquè maten molta gent i destueixen moltes coses: vides, edificis… Hem mirat altres videos sobre les dificultats d’alguns nens del món per arribar a l’escola, i em sentit vergonya perquè nosaltres tenim tot lo que volem i encara volem més! Mireu el trailer de la película de “Camino a la escuela”

 2. Nens i nenes de CM de Sant Martí 3 febrer 2015 - 12:22

  Hem vist els vídeos i també el trailer de la pel·lícula que ens han recomanat els companys dels Omells. Ens hem quedat de pedra i ens n’hem adonat que nosaltres ho tenim molt fàcil…
  No ens agrada gens la guerra, ni tampoc la pobresa i la fam!

 3. Anònim 6 febrer 2015 - 12:01

  Els nens i les nenes de l’escola Maldanell el passat divendres dia 30 de gener, en motiu del dia internacional de la pau vam veure aquests vídeos, i volem compartir amb vosaltres els nostres pensaments o reflexions sobres aquestos. Per nosaltres actualment al món no hi ha pau, però vam valorar i reflexionar de manera personal i després compartida quines situacions ens proporcionàvem pau, i vam poder descobrir quines situacions ens proporcionaven pau i inclús ens vam donar compte de que a vegades calia lluitar per trobar uns moments de pau al dia, ja que és un estat molt bonic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà