El drive com a eina per compartir el treball

En el transcurs del projecte, va haver-hi diversos moments on els alumnes de les dues classes de 5è van realitzar un treball conjunt a través d’un Google Drive compartit. Així vam poder optimitzar temps i espai i ens va poder generar els diferents debats realitzats d’una manera més rica.
Alguns dels moments en què vam fer servir aquesta eina digital va ser en la realització conjunta de l’enquesta realitzada als diferents agents que ens van fer les xerrades i també en el moment d’extreure conclusions sobre els estudis realitzats, tals com: estudi sobre les activitats extraescolars, perspectiva històrica, rols en l’actualitat, dimorfisme sexual en l’aparell locomotor, endocrí….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *