L’alumnat exposa el seu producte final

Imatge nova

Un cop elaborats tots els productes (power points, stop motion, murals, vídeos…), cadascun dels grups de treball ha exposat davant de tots els seus companys de 3r d’ESO el resultat de la seva feina en equip. L’exposició s’ha fet a la sala d’actes i un tribunal format per tres professors l’ha avaluat mitjançant una rúbrica.

Per elaborar la nota final del projecte es tindran en compte aquests aspectes: feina feta durant el procés d’elaboració del producte, autoavaluació de l’alumnat realitzada al final de cada un dels tres dies que van elaborar el projecte i, finalment, l’exposició oral. La nota obtinguda del projecte tindrà un valor d’un 20% que se sumarà a la nota del Treball de Síntesis.

Imatge 5 Imatge nova2 Imatge nova3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *