Com avaluar el projecte

Un dels grans dubtes a l’hora d’encarar el projecte ha estat com avaluar-lo. Teníem clar que calia avaluar el procés, que l’avaluació havia d’incloure la coavaluació i l’autoavaluació, que s’havia de crear i avaluar un producte final i que la nota havia de ser individual.

El que ja no teníem tan clar era on encabir aquesta nota. Després de diferents propostes, vam decidir sumar la nota del projecte a la nota del Treball de Síntesi, sumant fins a un màxim de 2 punts a la nota d’aquesta matèria. D’aquesta manera, si un alumne treia una nota d’un 7 en el Treball de Síntesi, que nosaltres fem en l’entorn d’un camp d’aprenentatge, a aquesta nota li sumàvem un màxim de 2 punts, en funció de quin havia esta el resultat i la implicació en el projecte.

Creiem que aquesta ha estat la manera més justa de reflectir la nota, tot i que pel curs vinent ens plantegem, a més de seguir aplicant la solució d’enguany, donar un informe a les famílies on s’expliqui el treball de l’alumne en relació al projecte.

dubtes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *