ECO-ROBOTS

Fins ara hem treballat amb Blue-Bots, Lego WeDo 2.0, robots solars…

Però, podríem dissenyar els nostres propis robots? Cal gastar diners o podríem aprofitar el material que tenim al nostre abast per construir-los?

Afrontem la recta final del nostre projecte amb una activitat divertida i respectuosa amb el medi ambient.

Aprofitant material de rebuig que vam portar de casa, vam dedicar varies sessions al disseny i la construcció de robots a l’àrea de plàstica. Creiem que era una bona idea combinar la sostenibilitat amb la robòtica.

Per tal de planificar com seria el nostre robot vam dissenyar-lo en un paper. En el propi full, també vam especificar quin material utilitzaríem per veure si en teníem prou o si caldria portar-ne més. Treballant, d’aquesta forma, cooperant entre nosaltres compartint idees i materials.

Un cop fet el disseny, vam iniciar la nostra construcció. En el procés ens van anar sorgint noves idees, al igual que dificultats, cosa que ens va fer corregir i introduir alguns canvis respecte al disseny inicial.

Aquesta activitat és perfecta per conscienciar-nos del repte ecològic que suposen els residus i de com, a partir d’objectes espatllats o que pensàvem que ja no tindrien més ús, se’n poden de fabricar de nous.

A més, hem posat a prova la nostra imaginació.

Apunteu-vos a la robòtica sostenible!

#veudelsalumnes #sostenibilitat #robòtica #compartir #mediambient #reciclatge #imaginar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *