FASE 4 – TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ

En aquesta etapa els alumnes han buscat informació llegint llibres, per internet, amb fotografies… Han revisat les preguntes i han anat anotant la informació més rellevant.

En tot aquest procés de recollida i sintetització de la informació els alumnes han estat guiats pels mestres. Han decidit la millor manera de presentar-la als companys: en un full, en una cartolina o fins i tot en una presentació digital.

L’objectiu era que els alumnes es fessin seva tota la informació seleccionada, que tots els membres del grup tinguessin un paper actiu en el mateix i que fossin capaços d’explicar-la amb seguretat als seus companys.

https://photos.app.goo.gl/ucPEvVewkRwqQLtu6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *