Qui ha estat al nostre poblat?

Un matí quan vam arribar a l’escola ens vam adonar que algú ,per la nit, havia estat al nostre poblat. Els indis rastrejadors es van posar a treballar buscant emprentes que ens donessin uns pista sobre qui ens havia visitat.

Aviat van trobar emprentes que ara havíen de desxifrar, va estar fàcil, eren emprentes de ferradures, per tant ,desprès d’un gran debat tothom estava d’acord en que havíen estat els vaquers els que havien estat xafardejant al nostre poblat. Sabien que era un grup de vaquers ja que els cavalls dels vaquers porten ferradures , en canvi els cavalls dels indis no en porten.  Per deixar contància de la nostra troballa tots van dibuixar una ferradura .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *