Ser pallasso és un ofici?

Aquest projecte surt de les ganes i de la il•lusió de transmetre a l’alumnat que és un circ, que és el que es fa allí i conèixer aquest món de màgia i fantasia.
La idea sorgeix a partir del comentari d’un alumne. Treballant els oficis a medi social, el xiquet va comentar que ser pallasso era un ofici. I un altre li va contestar: no, no és un ofici. Això va crear una inquietud i certs dubtes en els alumnes.
Les sessions d’aquest projecte aniran encaminades de la següent manera:
– Què és un circ?
– La vida al circ.
– Qui treballa al circ?
– Com és un circ?
A més a més disposem d’un privilegi, ens visitarà un antic alumne que s’està iniciant en el món de la màgia i ens farà alguns trucs. A més, al nostre poble tenim una pallassa reconeguda internacionalment que ens farà una visita a l’escola per parlar sobre el projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *