Posem-li cara

Un dia ens vam posar a la pell de la Montse i ens havíem d’imaginar com era. En un principi vam escriure una pila d’adjectius pensant en la seva persona, després vam començar a dir quin aspecte tindria, així que mitjançant un plec de revistes, cada alumne va fer un collage sobre quin aspecte  podia tenir, la seva vestimenta, la seva casa, la família…
D’aquesta sessió vam fer un llibre, “Com és Montse Gisbert?”, molt atractiu que quan la Montse el va veure, li va fer molta gràcia, ja que ella és una persona molt humil i senzilla, molt lluny de tot el glamur que els alumnes pensaven d’ella.

Entre altres coses, ens va sorprendre molt que un grup havia fet un arbre genealògic de la família de la Montse amb l’ajuda d’un dels seus familiars, qui també els va ensenyar tots els llibres que tenia de la Montse i tots el premis que havia guanyat. Com a curiositat els va dir i ensenyar el cartell on va participar la Montse a favor de Delta, la seva terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *