Maleta i cap a Brussel·les!

Un cop els grups formats els alumnes van sortir al carrer a preguntar sobre qui era la Montse Gisbert.
Cada grup es va interessar per diferents coses. Un grup va trobar on vivia la seva mare; un altre grup van visitar al Sr. Alcalde, un altre grup van anar al seu oncle (ex-mestre de la nostra escola), uns altres als veïns, uns altres a la biblioteca….
Una vegada recopilada la informació que els interessava, s’ho apuntaven a una llibreta i a la classe s’exposava. Alguns fins i tot es feien fotos en les persones a qui preguntaven.
A partir d’aquí van sorgir diferents inquietuds. Volien saber coses sobre la ciutat de Brussel•les on viu actualment Montse Gisbert i també volien conèixer com és l’ofici d’escriptora i il•lustradora. Així que es van organitzar per a poder donar resposta a les seves preguntes buscant informació a Internet i preguntant al bibliotecari del poble.

Seria convenient posar filtres a l’hora de demanar la informació o bé donaríem màniga ampla a l’espontaneïtat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *