Visitem les tortugues del Delta (Estació biològica)

Durant el projecte, els i les alumnes de 2n vam anar a visitar l’Estació biològica de Deltebre. El motiu de la nostra visita va ser poder conèixer la seva realitat propera, en aquest cas, veure les tortugues que tenim al nostre terreny per saber i descobrir moltes curiositats sobre elles. Ens ho vam passar genial! Cliqueu damunt la 1a foto per comprovar-ho.

Després de la visita, ens vam plantejar la pregunta de com podíem ajudar a les tortugues del nostre Delta, ja que sabíem que estan en perill d’extinció. Entre tots vam decidir que havíem de conscienciar a la gent perquè no embrutessin el seu hàbitat, així que la solució seria fer uns cartells i repartir-los per Deltebre. Vam omplir unes instàncies i les vam enviar a l’ajuntament. Ara restem a l’espera de la resposta.

A partir d’aquesta visita el nostre projecte va fer un gir de 360º i va passar a ser: AJUDEM  A LES TORTUGUES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *