LA MEVA HABILITAT

Un cop els mestres van acordar les actuacions que es durien a terme durant el festival de final de curs, vam traslladar la informació als nostres alumnes.

Cada comunitat realitzaria 4 actuacions i els alumnes de cada comunitat es repartirien entre aquestes partint dels interessos de cada un d’ells en la mesura que fos possible.

Així doncs, durant una sessió, es van dedicar a veure vídeos curts sober les actuacions que es farien i els hi vam donar un full perquè les escriguessin per ordre prioritari: en primer lloc, havien d’escriure l’actuació que els hi feia més il·lusió fer i en últim lloc la que els hi agradava menys.

Un cop fet, la mestra ho va recollir i va repartir els alumnes seguint els seus interessos. A continuació, els mestres encarregats de les actuacions del grup dels mitjans es van reunir per observar com quedava la distribució d’alumnes i per ajudar-nos en les funcions que teníem pensades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *