Com ens organitzem ?

Habitualment el grup de menuts de l’escola convivim plegats en molts moments del dia, ambients, tallers, sortides, experiments,…

Ens enriquim els uns dels altres i així ho hem fet en aquest projecte. Normalment treballem en petits grups i quan són tasques d’experimentació i requereixen el suport d’un adult organitzem dos grups.

Els grups es formen depenent de l’activitat i els xiquets i xiquetes de P-5 són els encarregats de fer-ho així treballem les matemàtiques de forma vivencial.

Dins el nostre procés necessitàvem petits grups per a dur a terme les següents tasques:

-Posar olives en conserva

-Tenir cura de l’olivera i posteriorment de l’hort.

Així que la Martina ens va fer de secretària i va anotar la llista de noms de tots els companys i companyes. N’érem 20 i amb les seves estratègies va arribar a la conclusió que es podien fer 5 grups de 4 que setmanalment s’encarregarien de les atencions que necessitaria l’olivera que vam plantar i que s’organitzarien també per a posar olives en pots seguint les indicacions de les receptes arribades de les cases.

Aquesta última iniciativa no la teníem prevista en un principi però va ser una proposta que va sorgir al llarg del procés.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *