SESSIÓ 6: REALITZACIÓ PRODUCTE FINAL

En la darrera sessió del nostre projecte la vam dedicar a l’elaboració d’un dels dos productes finals, un vídeo del projecte. Es va explicar als alumnes diversos programes que existeixen per a la realització de vídeos com són movie maker, stop motion i power vídeo. Així com el procediment per pujar-lo a la plataforma www.vimeo.com. Els alumnes, en el dossier del projecte, tenien les instruccions que havien de seguir per a la realització del mateix :pregunta guia,continguts gràfics de totes les sessions, text, música…a més d’una plantilla per a la seva planificació. En aquesta sessió no es va realitzar l’observació de gavines ja que el temps no ens va acompanyar, finalment es van resoldre dubtes respecte a la realització del mur digital (padlet). També es va aprofitar la darrera sessió per fer petits vídeos amb l’opinió dels alumnes respecte al projecte.

Algunes fotos de la sessió:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *